Info

Bokning

Vill ni boka mig som fotograf, fyller ni i era uppgifter i formuläret under Kontakt, alternativt skickar ett mail till info@fotojohanna.com, eller ringer 070-604 22 84. Svarar jag inte, lämna ett meddelande med ert ärende så ringer jag upp.

Fotografering

Jag avsätter alltid minst en timme för fotograferingen, vii kommer att ha gott om tid, det tar tid att skapa vackra bilder. När vi träffas är det viktigt att ni ska ha roligt. Vi har en del rekvisita i studion, men ni får ta med er barnets egna leksaker, böcker och andra personliga föremål. Detta bidrar till känslan av det speciella porträttet. Ta med klädombyten om ni vill ha olika stilar på fotona. Nyfödda och små bebisar gör sig mycket bra utan några kläder alls. Det är viktigt att ni blir nöjda eftersom dessa foton kommer att bli en del av er historia. Fundera gärna vad ni vill ha för stil på fotona innan fotograferingen om ni önskar en speciell stil på fotona.

 

Fotografering av nyfödda ska helst äga rum när barnet är mellan 0-21 dagar, det är under den perioden som barnet sover allra mest och är väldigt svåra att väcka. Ett en-gång-livet-tillfälle att skapa vackra bilder av en nyfödd babys första tid i livet. Genom att lugnt och tryggt fånga underbara bilder på din baby i klassiska positioner och detaljer, ger det er ett oförglömligt minne och värdefulla bilder som kommer att uppskattas och älskas genom livet. Av bilderna jag fotograferar finns möjlighet att beställa en personligt designad fotobok med bland annat namn, födelsedatum, vikt och längd.

Urval, beställning och leverans

Några dagar efter fotograferingen får ni tillgång till urvalsbilderna via en länk. Därefter har ni en vecka på er att göra er beställning. När beställningen är mottagen får ni en bekräftelse och sedan tar det ca 1 vecka innan er beställning är klar för leverans.

Villkor

- Mina bilder får INTE redigeras i efterhand. Redigeringen som är gjord, är min stil.

- Jag vill kunna visa upp de bilder jag tar på på min hemsida och sociala medier men om ni inte vill att jag visar upp bilderna på er, får ni säga till och det respekteras.

Fotografen

Johanna Johansson heter jag och är 32 år gammal och bor i Falköping tillsammans med min sambo, son och hund. Som person är jag väldigt glad och positiv. Jag älskar utmaningar och ger mig inte förrän jag klarat det jag gett mig in på.

Fotograferat har jag gjort sedan 2003. Jag började fota seriöst i samband med att jag startade mitt företag -07. Jag är inriktad som barn-porträtt- och bröllopsfotograf men jag tar även andra uppdrag.

Copyright © All Rights Reserved